1397989.jpg

Käytiin treenailemassa esteitä ja tokojuttuja hallilla tiistaina, oli sopivasti myös häiriötä kun oli muitakin treenaajia yhtäaikaa. Kaikki esteet ovat hyvällä mallilla, keinulla vähän liikaa vauhtia, pitää jarrutella. Kepit ovat nyt ainoa este mitä Kapsu ei osaa vielä suorittaa itsenäisesti.

Paikallaolo oli vieraan nartturottweilerin kanssa otettuna kohtalainen; Kapseli oli epävarma ja pyrki kääntymään poispäin "naapuristaan" ja katseli pitkin seiniä... Mutta pysyi kuitenkin. Palkkailin välillä.

A-esteelle karkailusta komensin nyt kovemmin kuin aikaisemmin; ennen olen palkannut alastulosta vaikka Kapsu olisi itse karannut A-esteelle omin luvin. Nyt komensin sen pois ainakin kolme kertaa, toivottavasti alastulokontakti ei sitten huonone tästä komentelusta ja palkkaamattomuudesta.

Tänään kävimme Oulussa rokotuksilla ja samalla Kapseli sai jotain korvatippoja kun korvissa oli lievää tulehdusta. (Paino oli muuten 14,7kg, hoikka poju.)

Hyödynsimme kaupunkireissua ja kävimme käveleskelemässä torilla ja keskustassa. Kapseli karvakorva ihmetteli lähinnä vaan sitä miksi ihmiset pakkaantuvat ympärille vihreitä liikennevaloja odotellessa... mutta hienosti se liikkui ihmisjoukossa, oli paljon väkeä liikkeellä Stockan hullujen päivien johdosta. Kapsu yritti sinnikkäästi tunkea jokaisen pikkuputiikin oviaukosta sisään, vähän sillä oli epävarma olo vissiin kun korvat pysyivät tiukasti takakenossa koko reissun ajan. Vieraista koiristakaan ei välittänyt kaupungilla mitään, ei myöskään ohi ajavista autoista/pyöristä, vaikka se kotinurkilla niitä välillä kyttääkin. Taisi väsähtää kaupunkireissusta kun nyt makaa raatona jaloissa.

PS. Lapset olivat yhtenä iltana pesseet Kapselin poissaollessani, mies ei ollut huomannut asiaa (!) ennenkuin oli jo kuivausvaihe menossa : )   Ihmettelen kuinka pesuprojekti oli lapsilta onnistunut, Kapsu kun ei ole kovin innokas suihkutettava... No, tulipahan puhdas koira vaihteeksi!