Nyt on kroatianpaimenkoirien ensidebyytti agirodussa suoritettu ja loistokas aloitus tehtiinkin; "Puubsonit" kisasi kolmella joukkueella (1 kilpailevissa ja 2 alo -maxeissa) joista Maxi alo -kisassa tuli komeasti  KAKSOISVOITTO!!

Agirodun tuloksia löytyy täältä

Voittajajoukkueen kokoonpano oli seuraava: Puubi/Tommi, Capo/Heidi, Myyrä/Satu ja Pimpo/Sarkku.

 Tässä linkki You Tubeen "Puubsonit1" -joukkueen radoille! 1716975.jpg

Toiseksi sijoittuneessa joukkueessa kisasivat: Saga/Eija, Satiainen/Tommi, Luna/Sanna ja Tiuku/Ninni. Täällä sitten "Puubsonit2" -joukkueen radat!

Pukukisassakin "Puubsonit" olivat top-3:ssa ja tosiaankin herättivät huomiota kisapaikalla ; ) Tässä muutama kuva Springfieldin asukkaista:1709201.jpg 

1709198.jpg

Ja vielä pari kuvaa Kapselista siskotyttöjen keskellä:1709125.jpg

1709123.jpg

Karvakorvan oma ratasuoritus meni ihan kivasti; puhdas 0 radalta ja kohtalaisen reipasta menoa. Pujottelupätkäkin onnistui vaikka siihen ei oltu niin hyvin valmistauduttu; Kapseli ei osaa mennä pujottelua vielä ihan yksin vaan vaatii käsiapuja. Puubi-äiti teki myös puhtaan (ja todella vauhdikkaan) radan, Myyrällä ja Pimpolla taisi tulla joku virhe radalta mutta nopeat ajat antoivat virheitäkin hieman anteeksi. Joukkueen tuloshan muodostuu näissä kisoissa yhteenlasketuista rata-ajoista, ja virhepisteet muutetaan myös ajaksi.

1709115.jpg

Kisareissu sinällään vahvisti käsitystä siitä että Kapselissa on potentiaalia kisakoiraksi ainakin siinä mielessä että se jaksaa pitkän päivän kisapaikalla turhia hermoilematta ja sitten kun oma vuoro koittaa niin on heti valmiina työskentelemään. Oudot esteet/ihmispaljous/vieraat koirat/pitkä ajomatka, mikään ei ollut ongelma koiralle : )  Ohjaaja tosin alkoi olla jo melkoisen puhki kun ajomatka Ylöjärveltä takaisin Haukiputaalle alkoi; kotipihaan kaarsimme yöllä klo 01.11 ja takana oli takana 31 tunnin aikana 1150 ajokilometriä. Ja kauankos se ratasuoritus sinällään kesti, 34s.... että puolen minuutin takia tuli ajettua sitten Tampereelle ; ) no, ei sitä kaikkea voi ajassa/rahassa mitata, uusia kokemuksia, mainetta ja kunniaa varsinkaan!  

Hienon kisapäivän huipennukseksi kuulimme hienoja uutisia Ruotsista MM-tokoista, SUOMI VOITTI MM-KULTAA!!!! Onnea hirmuisen paljon, erityisesti Päiville & Pihkalle : )

Tästä on hyvä jatkaa, päätämme selostuksen näihin kuviin, näihin tunnelmiin...

1702701.jpgkoira kotona

 

ps. muutama kuva Tiukusta, Sagasta ja Pimposta "koirakaverit" -sivulla.