1857597.jpg

Tulipa mietittyä aamulla kahdeksan aikaan kaatosateessa pimeällä moottoritiellä ajellessa onko tässä harrastuksessa jotain järkeä vai onko sitä vaan ihan oululaisittain pölijä. Noh, oli tullut ilmoittauduttua tokokokeeseen ja kaiken lisäksi jännitti suunnattomasti kun ei oltais ehkä ihan vielä kuitenkaan oltu valmiita avoimeen luokkaan. Epävarmoja liikkeitä olivat paikallaolo ja kaukokäskyt, (nouto ja hyppy siltä osin ettei Kapsu välttämättä lähde niitä tekemään ekalla käskyllä kun sivullaolo on sillä niin vahva). Kaukkarit olin kylläkin itse saanut pilalle muutama viikko sitten hermostuttuani koiralle joten ihan oma vika : (   Vähän alkoi sentään siinä ajellessa hymyilyttämään kun radiosta pauhasi .."well it's a sunny day outside.." ja vettä tuli niin että hyvä kun tietä edessään näki.

Kisat meni sitten kuitenkin ihan hyvin, Kapseli oli innokas koko ajan ja yritti tehdä parhaansa. Pikkuvirheitä tuli vähän siellä ja täällä joten pisteet ei päätä huimaa, ykköstulos kuitenkin saatiin. Tässä kooste pisteistä, suluissa selitys mistä pisteitä on vähentynyt (tuomarina oli Piritta Pärssinen):

Paikalla makaaminen   9  (annoin maahanmenokäskyn myöhemmin kuin muut)

Seuraaminen   8  (Kapsu meni puolessa välissä seuraamista yht'äkkiä maahan josta kuitenkin jatkoi seuraamista käskyn annettuani)

Maahanmeno   9½  (olisi saanut olla vielä nopeampi maahanmeno)

Luoksetulo   6  (lähti laukalla, teki pysähdyksen ennen merkkiä ja ennen käskyäni, kutsuin sen uudestaan ja pysäytin..)

Seisominen  10

Noutaminen   9  (palautti ravilla)

Kauko-ohjaus  5 (ei noussut ekalla istu -käskyllä, takeni koko ajan, teki itse viimeisen maahanmenon)

Estehyppy   9½  (ohjaajan pään kääntöjä tms.)

Kokonaisvaikutus   10

Yhteispisteet AVO 162/ 1-tulos.   

Että tällainen aamu, vieläkin palelee kun maneesissa oli niin kyyyyylmä. Mutta nyt ei tarvii enää avoimen luokan juttuja jauhaa kisamielessä, harjoitellaan talven aikana ylempien luokkien liikkeitä lisää ja katsotaan sitten keväällä kisataanko vielä avoimessa vai siirrytäänkö voittajaan. Ja kuitenkin voisin vielä todeta että Kapselin kanssa on tosi kiva kisata vaikka itsellä olisikin jalat hyytelöä, koira ei onneksi ihan vähästä ala hermoilemaan : ) hyvä papseli.