1980458.jpg

No niin, käytiinpäs korkkaamassa kakkosluokan radatkin, kohtalaisella menestyksellä. Koira on kehittänyt pikkuhiljaa vauhtia lisää kun varmuus radalla on kasvanut, ja meikäläisen ohjaukset ei sitten tässä uudenlaisessa vauhdin hurmassa ole ihan ajan tasalla... Eli ekalla radalla tuli kaksi kieltoa, molemmat siitä kun ohjasin koiran hypyistä ohi. Tai siis en ohjannut. Olin niinkuin ihan eri paikassa missä olin suunnitellut olevani... koira pinkaisi jostain aina yllättäen ohitseni ; ) mutta muuten eka rata meni ihan kohtalaisen kivasti.

Toisella radalla Kapseli teki sitten "Myyrät" ja ampaisi vauhdikkaasti suoraan päin rengasta. Vähän pöllähtäneenä (koira ja ohjaaja) seuraava hyppy-yritys meni sitten renkaan ja kehikon välistä, kunnes päästiin taas vauhtiin... vielä jossain vaiheessa unohdin totaalisesti radankin ja pyörin paikallani ympyrää yrittäen palauttaa mieleeni jotain johtolankaa : ) onneksi välähti että kepeille mars jolloin koira olikin jo oikeastaan aloittamassa keppejä.. Loppurata sujui sitten hyvin, kontaktit ja kaikki.

Olin ajatellut ettei Kapselilla ainakaan liikaa vauhtia tule olemaan agiradalla kun aamulla käytiin pitkä metsälenkki ja sen jälkeen vielä Virpiniemen vinttikoiraradalla kiihdytyskisassa, mutta toisin kävi. Ehkä sillä päinvastoin oli hyvät alkuverryttelyt alla ; ) Nyt elukka makaa kylläkin ihan reporankana tuossa jaloissa, pitänee käydä huomenna vielä pitkä rauhallinen metsälenkki ettei jalat raukalla jämähdä ihan tönköiksi. Niin ja siellä kiihdytyskisassa jäätiin niukasti toiseksi; 80m matkalla Kapselin aika oli 6.90 kun voittajan aika oli 6.88. Mutta ihan hienosti siis, kisattiin yli 40cm koirien sarjassa ja Kapsu meni raivokkaasti vieheen perässä : )  

Tällainen vauhdikas lauantai, nyt aloitetaan viikon lomailu : )

 

Sunnuntain lisäys: Kävin hallilla hakemassa kilpailukirjan ja huomasin että olimme sijoittuneet eilisellä toisella radalla kolmansiksi : ) Tulostaso oli melkoisen heikko, radat olivatkin kyllä melkoista pyöritystä. Tänään oli velipoika Myyrä napannut komeasti nollaradalla voiton maxi1 luokassa, Onnea Myyrälle & Satulle!!!

Treenailtiin vähän "parkkimaneesissa" (treenimaneesi johon oli parkkeerattu autoja) tokoa; seuraaminen, liikkeestä maahanmeno & liikkeestä seisahtuminen ja paikallaolo sujuivat oikein hyvin vaikka oli paljon häiriötä. Hypyssä Kapseli yritti mennä koko ajan maahan hypyn takana kun pitäisi istua. Kokeilin kotona koiran takana olevaa palkkiota (makupala lautasella) ja Kapsu hoksasi sen nopeasti; kaukokäskyjen palkkauksessa tuntui toimivan hyvin.