No niin, nyt on lenkkeilty, luntakin satoi hieman lisää... täällä Oulun korkeudella on tosiaankin vielä aivan talvi (myöhään se tänä vuonna tulikin), siksi taustanakin on tuo talvimaisema. Tässä lisää Kapon pääsiäiskuvia läheiseltä pellolta ja omalta pihalta:

... joku haju täällä on, onko puput yöllä juosseet... 1397982.jpg

...Käydäänpäs tarkistamassa pellon reunasta...1397979.jpg

..hetkinen, tuolla suunnalla taisi rapsahtaa joku...1397972.jpg

..Eihän sieltä pupuja löytynyt, jäätynyttä hevosenkakkaa vaan hangen alta...1398018.jpg

..no joo, omalle pihalle palloleikkeihin... "Heitä!!  Heitä!! Heitä!!"1397978.jpg

 

Ulkoleikkien lisäksi Kapselin pääsiäinen on kulunut mm. vieraita ihmetellessä, sukulaisia kun kävi kylässä. Karvakorva oli hieman liiankin tungettelevainen, vieraat ei oikein tykänneet sen ylenpalttisista nuolemis/ syliinpyrkimisyrityksistä. No, sosiaalinen se on ainakin, toisaalta ehkä siinäkin kuitenkin hieman dominoiva tyyliin "Minä tungen siihen, PAKKO rapsuttaa ja huomioida, MINÄ määrään että nyt rapsutetaan...". Ja vieraathan yrittävät olla kohteliaita ja palvelevat karvakorvaa... pitänee jatkossa komentaa sitä tiukemmin välillä esim. makaamaan sivummalle ettei kokoajan hössötä vieraiden kiusana.

Positiivista tässä muutaman päivän aikana on ollut se, että Kapsu (joka on yleensä aina lenkillä irti), on tullut hyvin luokse vaikka näköpiirissä on ollut muita koiria. Kehitystä sen suhteen. Ei siis ole karannut mihinkään mielenkiintoiseen kohteeseen vaikka mieli olisi tehnyt. Hyvä Papseli.