1401770.jpg

Tänään on ollut Kapselilla aktiivinen päivä: aamulla pitkä metsälenkki, päivällä pulkkamäessä juoksentelua ja illalla treeniä hallilla. Aamulenkillä oli -10 pakkasta ja Kapsulle kasvoi kuuraparta lenkin aikana : )

Tässä vielä toinen tyylikäs kasvokuva:1401756.jpg

Hallilla otettiin taasen keinua, meni jo ihan mielellään sinne eikä arkaillut. En päästänyt vieläkään rämähtämään keinulautaa kuitenkaan maahan... Muitakin kontaktiesteitä otettiin, kontaktipintojen tehotreeniä.

Tällä kertaa saatiin myös hyvät häiriöt harjoituksiin kun pyysin edellisiä ja seuraavia treenaajia tulemaan yhtäaikaa meidän kanssa ottamaan tokojuttuja. Saatiinkin sitten treenikavereiksi ipo-treeniporukasta mies ja sakemanni, saman kategorian rotikka ja parsoni. Olihan Kapseli ihmeissään, tottunut treenaamaan rauhassa yksikseen ja yht'äkkiä ympärillä meuhkaa melkoisen reipasta porukkaa... Onneksi käskytys oli niin erilaista ettei Kapsu sekoittanut vieraiden käskyjä omiin.

Paikallaoloja otettiin pariin otteeseen, niissä ensin nosteli kyynärpäitä (oli epävarma kun selän takanakin oli porukkaa) ja toisella kertaa alkoi ryömimään (!) yllättävää. En ole nähnyt sen koskaan ryömivän, pitänee opettaa omana temppunaan kun näytti sujuvan niin vaivattomasti ; ) No, sitten otin varman päälle ja pysyin parin metrin päässä ja kävin syöttelemässä frolicia välillä suuhun. Positiivista oli se, ettei Papseli kuitenkaan stressannut niin paljoa etteikö olisi huolinut makupaloja, se on meillä hyvä stressimittari.

Seuraamispätkät olivat ihan ok. vaikka Kapsu kävi tosi kuumana (ja itsekin kyllä välillä palkkasin revitysleikeillä), sivulla istumisessa pitää vahvistaa kontaktia ohjaajaan (siis minuun) vaikka ympärillä hääräisi porukat ihan muuta ja mukavampaa. Kaikenkaikkiaan meni ihan kivasti, vaikka alussa kakara yritti äristä ja pöristä "halliin tunkeilijoille", treenasin vaan menemään enkä välittänyt pienestä pörinästä ja se loppuikin sitten melko pian kun Kapsu huomasi että tässä vaan silti treenataan ja treenataan... Pitää jatkossakin pyytää vastaavaa "häiriötä" muilta, sitä ehdottomasti nyt tarvitaan jos aiotaan kisoihin tästä suoriutua.

Tässä seuraamista kotitiellä, paksu toppatakki hieman haittana...1401775.jpg

Eikä koiran pääkään erotu tummaa takkia vasten, mutta jalat taasen samassa tahdissa : )