1437459.jpg
Veljekset Myyrä (vas.) ja Kapseli (oik.) kisasivat menestyksekkäästi OKK:n epävirallisissa agilitykilpailuissa lauantaina 5.4 Virpiniemen kuplahallissa.
Molemmat tekivät maxi-mölliluokassa virheettömän ja nopean radan, radat on kuvattu videollekin, katsotaan saadaanko jossain vaiheessa niitäkin näkyville nettiin...
Nyt voi huokaista helpotuksesta kun "agilitydebyytti" on suoritettu eikä mennyt edes penkin alle : )

 

Radalla oli tavallisten hyppyjen lisäksi pituus ja muuri, 4kpl putkia ja puomi.
Palkkasin Kapselin puomin alastulokontaktilla jotta sille vahvistuisi mielikuva että myös kilpailutilanteessa kannattaa ottaa kontaktit. Radan alkupuoli oli Kapolta vähän epävarmaa vaikka se liikkuikin ihan jouhevasti; loppua kohti varmuus kasvoi (ja ohjaajan paniikki hellitti); koko ratasuoritus oli kokonaisuudessaan ihan ok.
Myyrä paineli reippaasti koko radan ja irtosi ohjaajasta tosi hyvin, sitä ei tarvinnut "saatella" niin paljon esteille kuin Kapselia. Veljekset olivat muuten melkolailla samankokoisia kuitenkin, vaikka Satu aiemmin arvioi Kapoa isommaksi. Tapaaminen meni yleisesti ottaen koirilta ihan kivasti, ei tullut yhtään ärinää ja murinaa vaan haistelivat toisiansa ihan sopuisasti.

Olisi ollut kiva kokeilla myös 1-luokan rataa, mutta meidän lauma (lapsukaiset) olivat jo niin kärsimättömiä siinä vaiheessa ettei niitä jaksanut paimentaa pidempään joten jouduimme jatkamaan matkaa... no, jäipähän hyvä mieli onnistuneesta mölliradasta. (Ei ehditty myöskään jäädä odottelemaan mölliluokan tuloksia/aikoja, voin ne vielä lisätä tänne jos Satu pisti ne muistiin/lähettää s-postitse tulemaan...). Videolta katsottuna koirat olivat melkolailla yhtä nopeita.

Tässä lisäys tuloksista kun sain Satun s-postin:1. Myyrä (aika 23,31) 3. Kapseli (aika 26,94 ja 5vp puomilla palkkauksesta) Eli mahtava aloitus molemmilta! Ihanneaikahan oli 40s....


Tyytyväinen voi olla myös siihen että Karvakorva oli tosi reipas koko hallivisiitin ajan, ei enää jännittänyt yhtään kisapaikkaa/koiria/mitään. Pitää kokeilla seuraavan kerran myös KASsin epävirallisia, ja tutustuttaa koiruus taas eri esteisiin ja alustaan ja maneesiin. Mutta agirotua ajatellen ihan hyvältä vaikuttaa, nou hätä : )
 1437458.jpg
Kapseli ihmettelee Myyrän peräpäätä: "Hei, miten sulla on tuollainen....

1437460.jpg
...häntätöpö-töpöhäntä?"