1702690.jpg

Hiljaiseloa koirankoulutuksen suhteen, paljon muuta puuhaa... Kapseli ollut pyörälenkityslinjalla josta se kyllä tykkääkin, hiekkateillä on saanut pinkoa menemään niin kauan kuin jaksaa ja sehän kyllä jaksaa.

Tokojutuista on uusista liikkeistä ihan hyvällä mallilla nouto, muutama kuva agi/tokokuvasivulla (todisteet että kapula pysyy suussa..) samoin luoksetulon pysäytys on ollut tosi helppo opettaa palloa heittämällä, käsimerkki luultavasti tulee olemaan sit kisoissa käytössä. Katsotaan mennäänkö avo:on kuitenkin jo syksyllä vaikka sanoinkin joskus että vasta seuraavissa tokon joukkue-SMmissä ; ) no, se jää nähtäväksi, paikallaoloakin pitäis muistaa ja jaksaa aina treenata se tahtoo jäädä kokonaan unohduksiin mulla.

Viikon uusista (koiran) harrastuksista mainittakoon ötökkäjahti (mehiläiset yms.) jota yritän kieltää mut eihän se auta, saa nähdä milloin joku pistää suuhun. Samoin kun tekeminen on ollut vähäisempää niin selkeästi saalistusvietti saa vallan, autot ja pyöräilijät alkavat himottamaan Kapselia, saa olla tarkkana ettei se syöksy niiden perään meillä kun ei ole pihalla aitaa, koira pysyy (yleensä) omalla pihalla.

Uiminen on kans Kapselin mielestä hyvä juttu, ollaan käyty muutaman kerran sorakuopilla missä saa uittaa koiria ja hevosia, Kapsu hakee hyvin muovista dummyä vedestä kunhan en heitä sitä liian kauas, silloin sille iskee epäusko ja kääntyy kesken matkan takaisin. Uintityyli on edelleen pentumaisen pysty ja etutassuilla roiskitaan varsinkin takaisinpäin tullessa. Siinäkin hommassa veteen taitaa ajaa enemmän kiinni otettava "saalis" kuin itse uimisen ihanuus.

Ilmat on olleet vaihtelevia, viikonlopun auringonpaiste on kääntynyt taas sateeksi ja joka päivä jyrisee ukkonenkin, itikoita on älyttömästi! Hellekelit odotuttavat edelleenkin ja kohta on jo elokuu, ehkä se sit alkaa paistamaan kun työt alkaa...1718095.jpg