1738776.jpg

Kapseli menee piiloon kukkapenkkiin : )

 

1790006.jpgtai sitten se tais käydä vaan etsimässä sinne hautaamansa luun...

Nyt on joku ihme tokoinspiraatio iskenyt, ollaan joka päivä treenailtu ja avo -liikkeet on jo hyvin hallussa. Eilen treenailtiin Heinäpäässä samalla kun käytiin kattelemassa jalkapallon puulaaki-SMmiä, tänään täällä Haukiputaalla nöffien erikoisnäyttelyalueella. Tuli sopivasti häiriötä molemmissa paikoissa ja paikallaoloakin tuli jopa treenattua.

Agilitya käytiin myös tänään ottamassa ja kepit sujuivat ihan itsenäisesti. Jees, edistystä silläkin saralla. Eli agissa ei mitään ongelmaa, kop kop koputetaan puuta, tai no puomin ylösmeno on siinä ja siinä, ei huvittais siinä alkaa jarruttelemaan. Katotaan nyt miten se jatkossa menee.

Kapseli pääsi tänään myös kaupungille ihmettelemään, eipä se kyllä mitään välitä enää vieraista paikoista/ ihmisistä. Käytiin kävelykadulla ja torilla kunnes alkoi satamaan ja lähdettiin pois. Autossa se kyl on ihan mahdoton jos jää yksin sinne odottamaan, vahtii autoa aivan hulluna, joku jos ohi kävelee niin on heti nokka rytyssä lasin takana ärjymässä. Kerran harkoissa kun Kapo ootti autossa, sanoin kaverille että hakee meidän autosta takin, eihän se sinne uskaltanut mennä kun oli ruttunaama hampaat irvessä lasin takana vastassa. En kyllä usko että se mitään tekis mutta kukapa tietää.. mielenkiintoista sitten aikanaan käyttää luonnetestissä, mitähän analyysia ne tuosta saa aikaiseksi : )