1401756.jpg

Lumet ovat vieläkin maassa, ei kai ne enää jouluksi voi kadota : )  Kapseli on päässyt taas tositoimiin; tällä viikolla ollaan käyty jo 3x treenailemassa agia Activedogin hallilla. Erityisesti olemme keskittyneet nyt lähetyksiin, niin että Kapsu käy "koukkaamassa" itsenäisesti jonkin mutkan (hyppyjen takaa putken tms.) niin ettei ohjaajan tarvitsisi pinkoa joka paikkaan vierellä (perässä...).

Alunperin kun olen opettanut sen menemään aikalailla ohjaajan kanssa ettei se "lipsahda käsistä", mutta nyt olen tullut toisiin ajatuksiin. Eli ne pari rataa mitä käytiin kakkosissa juoksentelemassa, olivat sen verran vauhdikkaita ettei mulla ollut mitään mahkuja pysyä koiran perässä (saati vierellä!) ja olin pahasti myöhässä niissä kohdissa joissa virheet tulivat. Niin nyt jos opettaisi koiran käymään itsenäisesti sopivissa kohdissa tekemässä esteitä niin voisin itse sillä aikaa siirtyä radan jatkoa ajatellen sopivaan paikkaan... Se kai olisikin ideaali että koiraa voi tarvittaessa lähetellä tekemään itsenäisesti mutta että se on myös hanskassa niin ettei sinkoa tekemään omiaan. Radanlukutaito on tietysti Kapselilla vielä melkoisen alkutekijöissään kun niin vähän ollaan pitkiä ratoja menty, eli vaatii siinäkin mielessä vielä hurjan paljon kokemusta. Mutta ihan mukavaahan tää on pitkästä aikaa taas ollut.

Kiitos Tarjalle & Tommille pentu-videosta, huomennahan juhlitaan Sykerö-pentueen 2v-synttäreitä! Onnea siis jo etukäteen koko sisarusparvelle!!!